Afgelopen zondag een bijzonder leuke en nuttige workshop gehad met Floor Wittink en Beemsters Fanfare. We zijn er allemaal weer eens duidelijk op gewezen dat muziek maken veel meer kan zijn dan alleen naar de dirigent kijken en je eigen partij zo goed mogelijk spelen. Dingen die we diep van binnen wel weten, maar waar we ons eigenlijk constant bewust van zouden moeten zijn. Floor heeft ons daar met aanstekelijk enthousiasme mee geholpen!” Wim Klaver, dirigent

Speel je een blaasinstrument en wil je (nog) meer plezier uit het musiceren halen?

In dit weekend ervaar je hoe het is om je muzikale verhaal te vertellen, om vrijer te spelen, om op een intuïtieve manier te improviseren én leer je over podiumbewustzijn. Dit alles op een praktische manier en in veilige setting. Plezier in het spelen staat voorop.

Saxofoniste Floor Wittink geeft regelmatig workshops Spelen vanuit je hart en heeft daar een gelijknamig handzaam e-boek over geschreven. Zij kan je veel vertellen over interpretatie van geschreven muziek en over hoe je dat op een handige en muzikale manier kunt instuderen en hoe je vervolgens je eigen verhaal kunt maken.

Floor heeft trompettiste en theatermaakster, tevens actrice en regisseur, Anita van Soest gevraagd als gastdocent. Anita heeft ongelooflijk veel workshops gegeven aan musici en kan als geen ander enthousiasmeren. Door haar carrière als zowel muzikante als actrice en regisseur kan zij deze werelden met elkaar verbinden. De muziekwereld kan eigenlijk nog veel van de theaterwereld leren want daar is een rijke methodiek in podium- en lichaamsbewustzijn én tevens in het trainen van creativiteit.

Schrijf mij in!

Investering: €140 inclusief koffie en thee. Tot 1 september geldt een early bird korting van €30 en betaal je €110! (Deze prijzen zijn inclusief BTW)
Groep: er is plek voor maximaal 30 deelnemers
Datum: 7 en 8 oktober 2017
Tijd: 11.00 - 15.30
Locatie: 't Hart op zolder, Schalkwijk ( gratis parkeren).