Kijk hier voor de boekpresentatie op 27 oktober!

Mijn jarenlange ervaring met het geven van saxofoonles aan diverse muziekscholen en verenigingen leidde tot het schrijven van het boek Hoe je als muzikant een bloeiende lespraktijk opbouwt.

Van 20 tot 27 oktober is dit boek met korting in de voorverkoop via deze site verkrijgbaar namelijk voor €17,90 met gratis verzending in plaats van voor €19.90 exclusief verzenden!
Klik hier voor bestellen
Vanaf 27 oktober kan het besteld worden via de (online) boekhandels.

Ik heb dit boek geschreven omdat ik denk dat de lessen instrumentaal onderwijs over het algemeen beter kunnen aansluiten op de cursisten.  Hoe houd je een leerling gemotiveerd, hoe sluit de stof goed aan op zijn interesses en leerstijl? Hoe leren wij het meest effectief?
Ook vereist deze tijd dat wij als docenten ons nauwkeuriger profileren en ons meer bewust zijn van onze specifieke kracht.
Mijn antwoord hierop is Cocreatief lesgeven. Ik vertel hierover in mijn boek en daarnaast geef ik tips over positionering. Zelf ben ik ook ondernemer en oprichter van de Saxschool Utrecht Leidsche Rijn.
Met dit boek hoop ik bij te dragen aan de ontwikkeling van docenten. We hebben een fantastisch vak wat nog veel beter onderkend kan worden in Nederland.

Voor meer informatie of advieswerk neem contact met mij op.
Voor bestellen van het boek in de voorverkoop (tot 27 oktober) maak gebruik van deze link

Floor Wittink weet met dit handzame boek overzicht en verfrissend praktische inzichten te geven in artistieke, didactische en organisatorische zaken. Van a tot z over de zzp- muziekpraktijk. Van leerling tot PR en van lesaanpak tot inlevingsvermogen. Inspelen op leerling en spelen met muziek en zaken. Perfect voor de beginnende zzp muzikant en de (muziek)docent die in beweging wil blijven. Wil je je muziekzaak b(l)oeiend houden? Voor leerling èn docent? Aanschaffen dat boek!
Brechtje Roos
Muziekverteller, spreker, pedagoog

In dit handzame boek geeft Floor Wittink tal van tips aan muziekdocenten. Hierdoor kan jouw lespraktijk leuker, creatiever én succesvoller worden!
Robijn Tilanus
Improvisatiecoach
Auteur van 'VRIJ SPEL - de zeven facetten van improviseren' en 'KWINTessens - een praktische benadering van de harmonieleer'